Camerabewaking bordjes

Wanneer je over een uitstekende bewakingscamera beschikt bij je bedrijf of bij je woning, zoals een handige domecamera, mag deze zeker gezien worden. Dit kan met behulp van een duidelijk camerabewaking bordje. Een dergelijk bordje kun je op verschillende plekken ophangen, bijvoorbeeld bij de ingang of bij een raam of juist vlakbij de desbetreffende camera. Op die manier weten bezoekers direct waar en wanneer ze gefilmd worden. Je kunt zowel als particulier en als onderneming een camerabewaking bordje aanschaffen. Met een zakelijk doel moet je bijvoorbeeld laten zien dat mensen gefilmd kunnen worden. Bij Domecamera.nl kun je terecht voor diverse modellen.

Waarom een camerabewaking bordje?

Bestel je een camerabewaking bordje om bij je bedrijf op te hangen? Dan ben je goed bezig: je moet namelijk als ondernemer in een openbare ruimte altijd laten zien dat je filmt. Je mag dus niet zomaar een camera ophangen zonder dat mensen, zoals bezoekers van je onderneming, weten dat ze gefilmd worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een eigen winkel waar regelmatig mensen over de vloer komen. Plaats het bordje bijvoorbeeld bij de ingang zodat ze direct weten dat er opnames worden gemaakt. Op die manier kunnen ze zelf beslissen of ze gefilmd willen worden en of ze dus wel of niet naar binnen willen gaan. Zo laat je de keuze bij de mensen zelf. Ook kun je als particulier een camerabewaking bordje aanschaffen om bijvoorbeeld bij je woning te hangen. Wanneer je een camera bij je huis hebt hangen kun je ervoor kiezen om mensen hiervoor te waarschuwen. Let erop dat je ook bij je woning altijd een camerabewaking bordje ophangt waarbij men weet dat ze gefilmd kunnen worden in verband met privacy.

Voordelen van een camerabewaking bordje

Er zijn ook veel mensen die kiezen om een dergelijk bordje op te hangen, ook al hebben ze geen camera. Op die manier kun je eventuele inbrekers bang maken omdat ze dan kunnen denken dat ze gefilmd worden. Dit is een van de grootste voordelen van een camerabewaking bordje en vooral ook een goedkope manier om je huis of je bedrijf te beveiligen. Een indringer wil natuurlijk in geen enkel geval gefilmd worden. Natuurlijk is een bordje in combinatie met zicht op een werkende camera afschrikwekkender. Schaf een kwalitatieve camera aan die jaren mee kan zodat het gebouw voor langere periode bewaakt is. Een ander voordeel van een bordje voor camerabewaking is dat je niet te maken kunt krijgen met juridische regelgeving omtrent camerabewaking. Zolang je altijd aangeeft met behulp van een camerabewaking bordje, een sticker of een plaatje dat er een camera aanwezig is dan hoef je je geen zorgen te maken. Twijfel je nog over het aantal camerabewaking bordjes dat je nodig hebt, neem gerust contact op.

Verschillende soorten camerabewaking bordjes

Er zijn verschillende soorten camerabewaking bordjes waar je als klant uit kunt kiezen. Er bestaan bijvoorbeeld stickers die je eenvoudig en snel op je raam kunt plakken. Dit is een van de meest voordelige opties omtrent camerabewaking bordjes kopen. Zorg er altijd voor dat je deze stickers op een glad oppervlak plakt zodat ze niet ribbelen en ze langere tijd mee kunnen. Dit zijn voornamelijk kleinere bordjes die gemaakt zijn van stevig kunststof en die je gemakkelijk toe kunt passen. Ook bestaan er grotere borden met een aluminium look die je aan de muur kunt monteren of door middel van een plakstrip op een glad oppervlak kunt plaatsen. De bordjes hebben een beschermlaag waardoor ze in alle soorten weersomstandigheden heel blijven. De meeste camerabewaking bordjes geven een illustratie van een videocamera weer waar “camerabewaking” onder, boven of naast staat. Ook kun je kiezen uit bordjes waar bijvoorbeeld alleen een afbeelding van een camera op staat of waar juist alleen tekst op staat. Wat betreft de regelgeving maakt het niet uit voor welke variant je kiest, zolang het maar duidelijk is dat er een camera aanwezig is die eventueel gebruikt kan worden om opnames te maken.

Camerabewaking bordje kopen of kiezen voor een alternatief

Laat de bezoekers van je bedrijf of woning ook weten dat ze gefilmd worden en voorkom daarmee een onnodig juridisch geschil. Schaf daarom een handig camerabewaking bordje aan, waarmee je ook nog eens inbrekers weert. Win-winsituatie dus. Een bordje voor camerabewaking kopen doe je natuurlijk online. Hier vind je een uitgebreid overzicht van het huidige aanbod op het gebied van camerabewaking bordjes. Daarnaast wordt ook een keuze geboden om een sticker te kopen. Een dergelijke sticker doet hetzelfde als het bordje. Het attendeert bezoekers en voorbijgangers op de aanwezigheid van een camera, gelijktijdig dient het ter afschrikking. Het ligt maar aan de specifieke situatie of je beter kunt kiezen voor een bordje of voor een sticker. Zo kan het verschil maken of het bordje dan wel de sticker binnen of buiten bevestigd moet worden. Denk daarbij onder andere aan de weersomstandigheden, maar ook aan de fysieke mogelijkheden ter bevestiging. Soms is er geen plek voor een bordje. Op zoek naar een camerabewaking bordje? Bekijk het aanbod bij Domecamera.nl en kies een bordje naar keuze uit. Je kunt uiteraard ook kiezen voor de stickervariant.

Vragen en advies

Misschien heb je nog enkele vragen over een camerabewaking bordje. Neem in dat geval even contact op met onze klantenservice, die je vragen zo snel mogelijk beantwoordt. Heb je vragen over een specifiek bordje, heb je vragen over welke van onze uitvoeringen te kiezen of wens je een meer technische vraag over bijvoorbeeld bevestiging te stellen? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via het contact formulier.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.a  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,0
Zeer goed "Ik kan zelfs op mijn telefoon mijn zaak in de gaten houden, geeft een stuk veiliger gevoel. " 9,0
Perfect "De producten waren de volgende dag geleverd, had het snel geïnstalleerd en het werkt." 10
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links